Szkolenie organizowane przez TME i Microchip

| Szkolenie

Kto organizuje? Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o. - jeden z największych dystrybutorów komponentów elektronicznych, elektrotechnicznych, wyposażenia warsztatowego oraz automatyki przemysłowej w Europie Microchip Technology - wiodący producent układów analogowych, pamięci i mikrokontrolerów RISC o architekturze HARVARD oraz MIPS. Dla kogo? Szkolenie jest skierowane do inżynierów - projektantów aplikacji i systemów wbudowanych zainteresowanych najnowszymi rozwiązaniami w ofercie firmy Microchip. Celem szkolenia będzie omówienie nowości, wśród których znajdzie się m.in. prezentacja bloków CIP (Core Independent Peripherals) w mikrokontrolerach 8- i 16-bitowych, omówienie środowiska MPLAB Harmony na przykładzie układu z rodziny PIC32MZ oraz prezentacja rozwiązań z zakresu technologii (bez)dotykowych i łączności bezprzewodowej. Szkolenie będzie prowadzone przez specjalistów z firmy Microchip w języku polskim. Jak się zgłosić? Zgłoszenia prosimy przesyłać poprzez formularz na stronie www.tme.eu/szkolenie do 27.08.2015 r. Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Ilość miejsc jest ograniczona - decyduje kolejność zgłoszeń. Gdzie? 8.09 - Poznań, Hotel Poznański, ul. Krańcowa 4, 62-030 Luboń k/Poznania 10.09 - Gdańsk, Qubus Hotel Gdańsk, ul. Chmielna 47-52, 80-748 Gdańsk AGENDA 09:00 - 09:30 Rejestracja 09:30 - 09:45 Microchip Technology, informacje ogólne, zmiany, strategia rozwoju (15 min) 09:45 - 10:45 Uwolnij rdzeń mikrokontrolera wyłącznie do celów obsługi swojej aplikacji - prezentacja bloków CIP (Core Independent Peripherals) w mikrokontrolerach 8- i 16-bitowych wraz z przykładem (60 min) 10:45 - 11:00 Przerwa 11:00 - 11:45 Szybka konfiguracja zasobów mikrokontrolera przy użyciu narzędzia MCC (MPLAB Code Configurator) wraz z przykładem (45 min) 11:45 - 12:30 Mikrokontrolery 32-bitowe - omówienie środowiska MPLAB Harmony na przykładzie układu z rodziny PIC32MZ (45 min) 12:30 - 13:30 Przerwa 13:30 - 14:30 Prezentacja rozwiązań Microchip z zakresu technologii (bez)dotykowych [touch(less)] (60min) 14:30 - 14:45 Przerwa 14:45 - 15:30 Prezentacja rozwiązań Microchip z zakresu łączności bezprzewodowej (wireless) (45min) 15:30 - 15:45 Zakończenie

Szkolenie organizowane przez TME i Microchip

http://www.tme.eu/pl/pages/News:zaproszenie-na-seminarium-microchip.html

Zobacz również